WeldCast podcast!

#4 Kvalifisering av WPQR med Gard Støve

Episode 2 av WPQR serien med Gard Støve fra Force Technology. I denne episoden er vi kommet til det steget der vi er klar til kvalifisering av WPQR. Alt fra valg av grunnmateriale og sveisemetoder til viktigheten av sveisetilsett og gass, Gard dekker det hele!

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


#3 Forberedelse til en WPQR/pWPS med Gard Støve

Vi dykker ned i sveiseprosedyrenes kjerne med vår nyeste episode av WeldCast. Gard Støve fra Force Technology deler sin ekspertise om WPQR og pWPS, avklarer standarder og forberedelser, og viser hvordan du kan forbedre dine sveisejobber. Perfekt for både veteraner og nye entusiaster i bransjen.

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


#2 Bjørnar Værnes – IIW

I episode nr 2, snakker gir Bjørnar Værnes oss et innblikk i IIW’s rolle i sveisebransjen, fra fremtidens teknologier til utvikling av standarder. Vi utforsker også hvordan bedrifter kan engasjere seg med IIW, og avslutter med verdifulle råd for de som er nye i feltet.
En episode spekket med ekspertise for enhver med interesse for sveising!

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


#1 Roald Sægrov hos Norsk Standard

I vår første podcast episode snakker vi med Roald Sægrov fra Standard Norge. Vi snakker om hvordan revisjonen av EUs tekniske regelverk vil påvirke stålindustrien, vi diskuterer endringer i EN 1090-1 og CE-merking, potensielle utfordringer og muligheter, samt Roalds innsikt om bransjens framtid.

Du kan du høre vår podcast på Apple podcast, Spotify og Google Podcast!

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google

keyboard_arrow_up