Vår historie

Weld IT, med hovedkontor på Ågotnes, ble grunnlagt i 2015 med en klar visjon om å endre sveisebransjen. Alle som har jobbet med sveising vet hvor tidkrevende det kan være å manuelt loggføre og dokumentere alt som blir gjort i løpet av prosessen. Dette var et problem som grunnleggerne av Weld IT ønsket å løse.

Dermed valgte de å tilby et produkt som både kunne effektivisere og gjøre det enklere for de som jobber i sveiseindustrien. Resultatet var en digitalisering av hele prosessen, noe som førte til introduksjonen av Weld IT, en innovativ webbasert løsning designet for å hjelpe sveisere med å holde oversikt, utføre og dokumentere sitt arbeid. Weld IT utviklet et system med et fullstendig kvalitetsstyrings- og helse-, sikkerhets- og miljøsystem (KS og HMS), samt et produksjonsstyringssystem med integrert sveiseprosedyrebank.

Med mer enn 30 års erfaring i sveisebransjen bak seg, visste grunnleggerne av Weld IT hva markedet trengte. De forsto at brukervennlighet var nøkkelen, og har derfor opprettholdt en kontinuerlig dialog med sine kunder. De jobber etter
prinsippet om kontinuerlig forbedring, alltid på jakt etter måter å gjøre systemet enda bedre og mer intuitivt på.

Siden oppstarten i 2015, har Weld IT opplevd betydelig vekst. Med kunder spredt over hele Norge og Sverige, har vi klart å utvide vår brukerbase betydelig. Men dette er bare begynnelsen. For å fortsette å gi større verdiskaping til kundene våre har vi økt vårt dedikerte team og har stadig voksende brukergrunnlag. Weld IT er fast bestemt på å fortsette å gjøre en forskjell i sveiseindustrien.

Vårt mål er å gi våre kunder større verdiskaping være ledende innenfor
bransjen, og vi ser frem til å fortsette vår vekst og innovasjon.

Weld IT cloud
keyboard_arrow_up