Aktuelt

WeldCast – vår nye podcast!

Første episode av WeldCast, med Roald Sægrov fra Standard Norge.

Vi er stolte av å lansere vår nye podcast – WeldCast. I vår første episoden har vi hatt gleden av å snakke med Roald Sægrov fra Standard Norge!

I episoden snakker vi om hvordan revisjonen av EUs tekniske regelverk vil påvirke stålindustrien, vi diskuterer endringer i EN 1090-1 og CE-merking, vi snakker om potensielle utfordringer og muligheter, samt Roalds innsikt om bransjens framtid.

Roalds ekspertise og innsikt gir lytterne en dypere forståelse av hvilke endringer som kan ventes, og hvordan bedrifter kan forberede seg for fremtiden.
Denne episoden av WeldCast er ikke bare for de som er direkte involvert i stålindustrien. Hvis du har en interesse for tekniske standarder, industrielle endringer, eller ønsker å forstå mer om hvordan store tekniske skift påvirker en hel industri, vil du finne denne diskusjonen både informativ og engasjerende.

Du kan du høre WeldCast på Apple podcast, Spotify og Google Podcast!

🎧Spotify

🎧Apple Podcast

🎧Google


#2 Bjørnar Værnes – IIW

I vår andre episode av WeldCast har vi gleden av å ha med Bjørnar Værnes, som gir oss innsikt i International Institute of Welding (IIW) sin rolle i sveisebransjen. Denne episoden dekker alt fra fremtidens teknologier til utvikling av standarder, og gir verdifulle råd for de som er nye i feltet. Bjørnars ekspertise er uvurderlig for alle med en interesse for sveising og industrielle standarder.

Du kan du høre WeldCast på Apple podcast, Spotify og Google Podcast!

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


#3 Forberedelse til en WPQR/pWPS med Gard Støve

Vi dykker ned i sveiseprosedyrenes kjerne med vår nyeste episode av WeldCast. Gard Støve fra Force Technology deler sin ekspertise om WPQR og pWPS, avklarer standarder og forberedelser, og viser hvordan du kan forbedre dine sveisejobber. Perfekt for både veteraner og nye entusiaster i bransjen.

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


#4 Kvalifisering av WPQR med Gard Støve

Episode 2 av WPQR serien med Gard Støve fra Force Technology. I denne episoden er vi kommet til det steget der vi er klar til kvalifisering av WPQR. Alt fra valg av grunnmateriale og sveisemetoder til viktigheten av sveisetilsett og gass, Gard dekker det hele!

🎧Apple Podcast

🎧Spotify

🎧Google


Ikke nøl med å kontakte oss om du har noen spørsmål!

WeldCast - podkast bilde

Siste nytt

keyboard_arrow_up