Aktuelt

Hvordan bruke sjekklister?

Gjør prosjektene dine enklere

Sjekklister er gull verdt. De hjelper ikke bare med å følge regler og forskrifter, men gjør også dokumentasjonen av jobben oversiktlig. Dette er noe vi i Weld IT setter stor pris på! Med vår sjekklistefunksjon kan du lage lister for alt mulig i bedriften, enten det er sikkerhetssjekker, kvalitetskontroll, eller bare det å rydde opp etter jobben er gjort. Du kan lage så mange sjekklister du trenger og skreddersy dem til akkurat det du jobber med.

Tilpass sjekklistene raskt og enkelt

Med Weld IT er det enkelt å lage sjekklister. Du kan velge å tilpasse en av våre forhåndsdefinerte maler eller lage dine egne skreddersydde sjekklister. Våre maler er ideelt utformet for å dekke både kvalitetskontroll og risikovurdering, med viktige punkter som opplæring av arbeidere, inspeksjon av utstyr og verktøy, samt vurdering av miljørisikoer.

Prosjektspesifikke sjekklister og sanntidsrapportering

Du kan knytte sjekklister direkte til dine prosjekter. Med rapporteringsfunksjonen kan du følge med på status og resultater i sanntid, noe som gir grunnlag for datadrevne beslutninger og kontinuerlige forbedringer i prosjektene dine.

Sjekklisten er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere potensielle farer og risikoer i arbeidsmiljøet, sikre at alle involverte er beskyttet og bidra til et sikkert arbeidsmiljø.

Full kontroll og bedre kvalitet

Med vårt sjekklistesystem har du full oversikt over alle arbeidsprosesser. Dette sikrer at ingenting viktig blir oversett, noe som gjør arbeidet mer effektivt. Bruk av sjekklister bidrar også til å oppfylle krav som sentral godkjenning og ISO-sertifisering.

Ved å integrere sjekklister i dine sveiseprosjekter, sikrer du at alle aspekter av arbeidet utføres til høyeste standard, samtidig som du opprettholder et trygt arbeidsmiljø.


Har du ikke skaffet deg et kvalitetssystem ennå? Kontakt oss for for gratis demo!

Arbeider som gjennomgår en digital sjekkliste på nettbrett for kvalitetskontroll på sveiseverkstedet.

Siste nytt

keyboard_arrow_up