Aktuelt

Hvorfor du må begynne med kvalitetssikring av sveisearbeid

Kvalitetssikring av sveisearbeid lar deg samle inn data om hver sveising for å optimalisere arbeidsprosedyrene dine, og for å eliminere menneskelige feil.

Som sveise-ekspert, er en av de mest tidskrevende oppgavene å administrere sveise-aktivitetene og -sertifiseringene til et selskap. Men dette er også obligatorisk dersom du ønsker å opprettholde industristandardene. Kvalitetssikring av sveisearbeid​ innebærer å holde oversikt over informasjon relatert til sveisinger som har blitt utført av selskapet ditt. Vanligvis innebærer dette å ha stabler av permer full av dokumenter. Til og med dersom du har organisert dem etter metall, sveise-prosess, eller sertifikat-nummer, er det ingen enkel oppgave å gå gjennom dette arkivet.

Raskere og bedre ytelse

Det er viktig å kunne forsikre kundene dine at arbeidet ditt er prikkfritt (med dokumentert bevis). Så hvordan kan selskapet ditt registrere all denne informasjonen og unngå feil? Det finnes to måter å sikre prosedyrene dine; du kan bruke en spesialisert programvare-løsning som systemet utviklet av WeldIT, eller gjøre denne jobben med penn og papir, som kan være mye mer komplisert og tidkrevende.

Å ha en programvare til å sikre prosedyrene dine er ikke påkrevd, men det kommer til å øke produktiviteten din. Å bruke en spesialisert systemapplikasjon for sveising som helt og holdent kan tilpasses dine behov, dine spesielle sveiseprosesser og din brukeropplevelse. Programvaren er perfekt dersom du ønsker å optimalisere og forbedre organiseringen og arbeidsprosedyrene.

Overalt og for alle

Siden Weld IT er en skybasert applikasjon, kan den brukes med hvilken som helst, standard nettleser og på hvilken som helst enhet med internettilkobling (PC, bærbar PC, nettbrett, etc). Dette betyr at applikasjonen kan brukes av enhver ansatt med tilgang, uansett hvor de befinner seg eller hva slags datamaskin eller operativsystem de bruker.

Hvorfor du må begynne med kvalitetssikring av sveisearbeid

Siste nytt

keyboard_arrow_up