Aktuelt

Kundehistorie fra VMEK: Effektiv drift og pålitelig støtte 

I 2019 startet Vebjørn og hans onkel, Trond, VMEK. En bedrift som raskt har etablert seg som en seriøs aktør innen bærekonstruksjoner og andre ulike felt. Gjennom deres reise har Weld IT spilt en avgjørende rolle i å effektivisere og forenkle deres prosjekter. Vi tok en prat med Vebjørn for å høre hvordan Weld IT har bidratt til VMEKs suksess. 

«Vi ble introdusert for Weld IT da vi startet med bærende konstruksjoner,» forteller Vebjørn. «Det som virkelig skilte dem ut, var deres evne til å gjøre prosessen mer kostnadseffektiv og smertefri. De har en egen sveisekoordinator som tar seg av den biten for oss. De setter opp styringssystemet og hjelper oss kontinuerlig.»

Weld IT er kjent for sin tilgjengelighet og raske respons. «De er bare en telefonsamtale unna,» sier Vebjørn. «Enten det er sjekklister, prosjektgjennomganger, tegninger, beregninger, eller kalkuleringer, så fikser de alt på bestilling fra oss. Vi har aldri følt at vi mangler noe, og det er lett å forholde seg til dem.» 

For VMEK, som opererer over hele Norden, er det essensielt med en partner som alltid er tilgjengelig.

«Selv om det er fredagskveld eller søndagsaften, trenger du hjelp så får du hjelp,» forklarer Vebjørn. «Det synes vi er veldig viktig. Vi er avhengig av å få svar og hjelp raskt, og det får vi stort sett alltid fra Weld IT.»

Weld IT har vært en uvurderlig partner for VMEK, som har hjulpet dem med å navigere gjennom komplekse prosesser og sikre at de aldri står fast. Deres pålitelighet, tilgjengelighet og ekspertise har gjort dem til en nøkkelressurs for VMEK. 


Vmek logo_web

Siste nytt

keyboard_arrow_up