Aktuelt

Hvordan bli ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert?

ISO 9001 og ISO 14001 sertifisering med Weld IT!
Sertifisering blir stadig mer sentralt. Ikke bare styrker det din bedrifts konkurranseposisjon, men det signaliserer også en dyp forståelse til kvalitet og miljø. Det stilles stadig strengere krav til kvalitet, miljø og bærekraft; der kan vi i Weld IT kan hjelpe deg og din bedrift å komme i gang!

Hvilke sertifiseringer bør din bedrift fokusere på?

Når det kommer til offentlige anbudsprosesser, er det to nøkkelord bedriftsledere bør være kjent med: ISO 9001 og ISO 14001. Disse sertifiseringene markerer din bedrifts evne til å levere høy kvalitet samtidig som den vurderer miljøpåvirkningen.
Om din bedrift ønsker å være konkurransedyktig, bør du ha på plass sertifiseringer!

Hva er ISO 9001:2015?

ISO 9001:2015 er en internasjonal standard for kvalitetsstyringssystemer. Med ISO 9001 kan bedriften fokusere på kvalitetsstyring av sine prosesser og tiltak, og være sikker på at de møter kundenes behov og krav mens de oppfyller lovpålagte og regulatoriske krav knyttet til produktet. Dette øker også kundetilfredsheten.

Hva er ISO 14001:2015?

ISO 14001 er en internasjonal standard for miljøstyringssystemer. ISO 14001 fokuserer på å gi organisasjoner et rammeverk for å beskytte miljøet og reagere på skiftende miljøforhold i balanse med sosioøkonomiske behov. Med ISO 14001:2015-sertifisering viser bedriften at den er forpliktet til å redusere sitt miljømessige fotavtrykk. Denne sertifiseringen fremmer bærekraftig vekst og forbedret økonomisk ytelse.

Hvordan starter du prosessen og hvordan kan Weld IT hjelpe deg?

Det å oppnå ISO-sertifisering kan være komplisert. Derfor tilbyr Weld IT løsninger som forenkler, trygger og gir bedre oversikt over datagrunnlaget som trengs. Med en bred kunnskapsbase som dekker flere ISO-standarder, gir Weld IT din bedrift den støtten dere trenger.Utvidelse av kvalitets- og miljøforpliktelser med NS-EN 1090 og ISO 3834

I tillegg til ISO 9001 og ISO 14001, er det verdt å vurdere NS-1090 og ISO 3834 som ytterligere tiltak for å styrke din bedrifts omdømme og kvalitetsengasjement.

NS-EN 1090

En standard som fokuserer på konstruksjonsprodukter av stål og aluminium. Den setter krav til produksjonskontroll og sikrer at din bedrift overholder nødvendige regelverk når det gjelder konstruksjonsmaterialer.

ISO 3834

Standarden handler om kvalitetskrav for sveisning av metalliske materialer. Den gir retningslinjer for å sikre at sveiseprosessene oppfyller spesifikke kvalitetsstandarder. Dette er spesielt relevant for bedrifter som er involvert i produksjon, bygging eller reparasjon der sveisning er en vesentlig del.

Med Weld IT kan du:

  • Håndtere avviksregistrering enkelt: Identifiser, rapporter og håndter avvik raskt.
  • Skreddersy sjekklister: Tilpass sjekklister til din bransje og bedriftens unike behov.
  • Få oversikt: Vårt HMS/KS-system gir deg en helhetlig oversikt, noe som sikrer at du alltid er i tråd med kravene

Med Weld IT ved din side, blir sertifiseringsprosessen mer oversiktlig og mindre komplisert. Vårt team av eksperter kan veilede deg gjennom de spesifikke kravene, sørge for at du har nødvendig dokumentasjon, og hjelpe din bedrift med å oppnå og vedlikeholde disse verdifulle sertifiseringene.


Kontakt oss for uforpliktende prat!

Med 2024 rett rundt hjørnet, er det viktigere enn noensinne å sikre at din bedrift er klar for de kommende utfordringene. Med de riktige sertifiseringene og støtten av verktøy som Weld IT, kan du føle deg trygg på at du er godt forberedt. Få ISO 9001 og ISO 14001 sertifisering med Weld IT!

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan støtte deg i din reise mot sertifisering!

Hvordan bli ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert

Siste nytt

keyboard_arrow_up