Aktuelt

Weld IT: Ditt digitale verktøy for mer effektiv produksjon

I en verden som stadig beveger seg mot digitalisering, står industrielle prosesser som sveising overfor utfordringer knyttet til effektivitet, kvalitet og sikkerhet. Weld IT forstår disse utfordringene og tilbyr innovative løsninger for å takle dem. Men hvordan kan du som kunde dra nytte av våre tjenester? Og hva betyr dette for deg som kunde? For å svare på dette, la oss se på erfaringene fra en av våre fornøyde kunder, Størksen Rustfri Industri AS.


Kundeerfaring: Størksen Rustfri Industri AS

Størksen Rustfri Industri As er i utgangspunktet en prototype produsent for offshore og subsea markedet.

¨Vi har alltid hatt ett segment innen storkjøkken og interiør, dette også har utviklet seg til flere og flere forespørsler innen kunst og arkitektur. På ett tidspunkt la vi en strategi om å utvikle dette segmentet og så ett klart behov for innføring av NS EN 1090-1.

Da ble det ett naturlig valg å benytte Weld IT som kvalitetsystem og sveiseledelse.

Valget falt på Weld IT da dette systemet er intuitivt og spisset inn mot vår type virksomhet.

De siste årene har vi vunnet flere under entrepriser som stål entreprenør for forskjellige Entrepriser innen Nasjonale Turistveger (NT). Størrelsen på disse prosjektene utgjør en betydelig del av vår omsetning.

I forbindelse med NT sitt prosjekt i Hardanger Stoppunkt Espenes like sør fra Lofthus, så vi behovet for å styrke kvalitetsystemet vårt. Vi knyttet da til oss Weld IT og Kjell Inge Jørgensen som vår IWT.

Kompleksiteten av sveisingen i dette prosjektet inkluderte utvikling av nye WPQR innen materialgruppe 10.1 i forskjellige varianter for vår internproduksjon, samt oppfølging av denne produksjonen.

Prosjektet inneholder også ett litt eksotisk element der vi har har en produksjon i Kina, støttet av DNV – Kina.

Instrukser og kontrollplaner har vert utviklet og oversatt til Kinesisk av vår assisterende sveisekoordinator, som da har støttet seg på Kjell Inge.¨

Prosjektet Espenes er så spesielt at det er nominert til Norsk Stålstruktur pris i Norsk Stålforbund ( utdeling 9. november ). I tillegg vant prosjektet Norsk Lyspris 2022; Beste Utendørsprosjekt ved Light Bureau Ltd.

Prosjektet er Nominert til 2023 European Steel Design Awards, sammen med 10 andre prosjekter på Europeisk nivå (deles ut i Amsterdam på Eurosteel Conference 12. september).

Uttalelse og bilder er fra Tor Benjaminsen, Produksjonssjef for Størksen Rustfri-Industri AS


Hva kan Weld IT gjøre for deg?

Akkurat som med Størksen, kan Weld IT tilpasse seg din bedrifts unike behov. Enten du jobber med små prosjekter eller store, i Norge eller internasjonalt, har vi de digitale verktøyene og ekspertisen du trenger for å lykkes.

Prosjektet Espenes

Siste nytt

keyboard_arrow_up